DIENSTVERLENING
PASSEND BIJ UW VvE

Ontzorgen in het dagelijkse onderhoud van uw VvE en het verhogen van het woongenot.

ONZE DIENSTEN

De Voorse VvE Beheer biedt een standaard dienstverlening aan uw VvE. Dit houdt in dat de VvE ondersteunt wordt van A t/m Z. Wij ontzorgen de VvE tot in de puntjes. De standaard dienstverlening bestaat uit administratief- financieel en secretarieel beheer en een stukje basis onderhoud. Ons sterke punt hierin is de korte communicatielijnen en het persoonlijk advies. Uiteraard is de mogelijkheid om de standaard dienstverlening uit te breiden. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om bijvoorbeeld het technische gedeelte zelf in beheer te houden.

Financieel beheer

Als VvE wilt u dat uw financien goed geregeld zijn. U wilt dat de eigenaren hun VvE-bijdrage op tijd betalen en dat de leveranciers na het uitvoeren van hun diensten tijdig betaald worden. Doordat wij gebruik maken van het administratieprogramma Twinq heeft u een goed overzicht van de financiele administratie. De debiteuren- en crediteurenbewaking, het opstellen van de jaarrekening en begroting vormen de basis voor goed financiel beheer.

Administratief beheer

Een goede communicatie is belangrijk binnen uw VvE. Hier valt ook onder het ervoor zorgen dat de gegevens van de eigenaren correct zijn en hen van de juiste informatie te voorzien. Tegenwoordig gaat er veel via e-mail en maken wij gebruik van een eigen websitepagina voor de VvE. Door in te loggen op ‘inloggen mijn VvE’ heeft uw alle gegevens van uw VvE tot uw beschikking.

Secretarieel beheer

De Algemene Ledenvergadering is het hoogste orgaan binnen de VvE. De eigenaren samen besluiten over bijvoorbeeld het de kleur van het schilderwerk, onderhoudwerkzaamheden aan het gebouw of het plaatsen van zonwering bij een individuele eigenaar. Om de juiste juridische weg te bewandelen en de reglementen aan te houden verzorgen wij voor u het proces voor het houden van een Algemene Ledenvergadering tot in de puntjes.

Basis onderhoud & Communicatie

Om ervoor te zorgen dat alle eigenaren op de juiste wijze bereikt worden met informatie over de VvE maken wij gebruik van een interactieve website via het portaal Twinq. Elke eigenaar ontvangt een unieke inlogcode met wachtwoord en kunnen zo altijd en overal alle informatie inzien van de VvE. Door de korte communicatielijnen en een vast contactpersoon kunnen wij storingmeldingen snel uitzetten.

Extra diensten

Bouwkundig advies en begeleiding, Juridisch advies en Overige diensten

WIJ VINDEN BELANGRIJK

Pro-actief VvE Beheer

Snelle financiële afhandeling

Actief debiteurenbeheer

Directe afhandeling van storingmeldingen

Online inzicht in alle documenten van de VvE

Eerlijkheid en transparant over onze dienstverlening en prijs

Heeft u een klacht of wilt u ons juist een compliment geven?